+36 30 317-3779     oktatas@okmoki.hu

Német nyelv

Komm, lernen wir! - ELFOGYOTT!

A tankönyvcsalád elemei:

- 1 db munkafüzet
- 1 db applikációs képanyag I.
- 1 db módszertani füzet (tanári útmutató)

Jellemzők:

Ez a nyelvi csomag a nyelvtanulás szóbeli kezdő szakaszához tartozik. (25 óra) Az applikációs képanyag megfelelő előkészítése után (a képanyag feldarabolása, esetleg kifestése, felmágnesezése a kép hátoldalára egy kis fémlapot ragasztunk) remek lehetőséget biztosít az alapszókészlet játékos megtanítására, azok hatékony elsajátítására. A munkafüzetben lévő gyakorlatok viszont lehetővé teszik a szóban megtanult nyelvi anyag írásban történő változatos, játékos gyakorlását.

A módszertani füzetben feldolgozott órarészletek bő módszertani útmutatót adnak a szóbeli kezdő szakasz eredményes megvalósításához.

Bár szóbeli kezdő szakaszról beszélünk, ennek ellenére feltétlen szükségesnek tartom az időnkénti írásbeli megerősítést (még ha csak játékos formában is), mivel tapasztalataim azt igazolják, hogy így jóval eredményesebb az elsajátítás foka és mértéke. A helyesírás sem okozhat gondot az írásbeli munkánál, hiszen a pótlások, szövegkiegészítések mindenféle bonyolult betűkapcsolattól mentesek, pontosan azért, mivel azok tudatos feldolgozására, gyakorlására majd csak ezután kerül sor.

vissza a tankönyvcsaládok listájához »

Oktatási Módszertani Kiadó Kft.

Telefon: +36 30 317-3779

E-mail:

Weboldal: www.okmoki.hu


© Oktatási Módszertani Kiadó Kft
Minden jog fenntartva


Weboldal: