+36 30 317-3779     oktatas@okmoki.hu

Technika és tervezés

Szalvétatartó

Mivel a modell három változatban kapható, mielőtt választana, jól meg kell fontolni, melyik modell elkészítéséhez vannak meg az iskolában a feltételek.

"A" variáció:
Egy kb. 330 x 65 x 4 mm nagyságú rétegelt lemezt és egy db 180 x 30 x 10 mm vastag fenyőlécet, egy fogvájótartónak való kifúrt anyagot szállítunk. A tanuló maga tervezi meg a szalvétatartóját, maga rajzolja ki, maga fűrészeli ki fonalfűrésszel és állítja össze szeg és ragasztó segítségével. Szüksége lesz kalapácsra, fonalfűrészre, fonalfűrész asztalkára, csiszolópapírra.

"B" variáció:
Egy kb. 330 x 65 x 4 mm nagyságú rétegelt lemezt, amiből körkivágóval kivágtuk már a mintákat, a forma előrajzolt, valamint egy db 180 x 30 x 10 mm vastag fenyőlécet szállítunk. A tanuló maga fűrészeli ki fonalfűrésszel a formát és állítja össze szeg és ragasztó segítségével a szalvétatartóját. Szüksége lesz kalapácsra, fonalfűrészre, fonalfűrész asztalkára, csiszolópapírra.

"C" variáció:
Párban összefogott, körkivágóval mintakivágott, alakra fűrészelt rétegelt lemez oldalakat és egy db 180 x 30 x 10 mm vastag fenyőlécet szállítunk. A tanuló itt nem fűrészel, hanem csiszolás után állítja össze szeg és ragasztó segítségével a szalvétatartóját. Csiszolópapírra, kalapácsra van szükségünk.

Változatok:

A) Csak anyag, tanuló darabolja, alakítja
485 Ft

B) Előrajzolt, oldala mintakivágott
685 Ft

C) Teljesen kialakított, tanuló csak összeállítja, csiszolja
685 Ft


Letölthető dokumentumok:

Elkészítési útmutató »


vissza a munkadarabok listájához »

Oktatási Módszertani Kiadó Kft.

Telefon: +36 30 317-3779

E-mail:

Weboldal: www.okmoki.hu


© Oktatási Módszertani Kiadó Kft
Minden jog fenntartva


Weboldal: