Megrendelés módja

A megrendelések nagyon egyszerűen, az "Árak, megrendelés" menüpont alatt elérhető online űrlapon keresztül adhatók le. A pontosság és nyomonkövethetőség miatt a megrendelések leadására mindenképp ezt a módot javasoljuk.

A leadott megrendelésről a rendszer a megadott e-mail címre azonnal (esetleg néhány órán belül) egy automatikus visszaigazolást küld. (Ha papír formátumú dokumentum formájában is szükség van rá, a levelet ki tudják nyomtatni.)

A beérkezett megrendelést néhány napon belül feldolgozzuk, és feldolgozásáról értesítést küldünk. Amennyiben esetlegesen néhány nap elteltével mégsem kapna választ, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Megrendelési határidő: május 31.
Azok az iskolák, akik eddig az időpontig leadják megrendelésüket, garantáltan megkapják időben a tankönyveket.

Szállítási, fizetési feltételek

A megrendelt könyveket postai úton juttatjuk ki az iskolákba, az Önök által megadott határidőre. A kiszállítás iskolák részére díjmentes.

Az árlistán feltüntetett árak a tanulók által fizetendő bruttó összegek, melyek tartalmazzák az ÁFA-t. A nettó árból a kiadó várhatóan 6-8 % kedvezményt ad az iskolának illetve a kedvezményezettnek.

Mivel valamennyi iskola számlakötelezett a szülőkkel szemben, kérjük, szíveskedjenek időben tisztázni, hogy kit illet meg a kedvezmény, valamint pontosan átgondolni, hogy milyen módon fizetik a tankönyveket.

Visszáruzási lehetőség továbbra is adott, de kérjük a visszáru értékét kivonni a vételárból és csak a tényleges vásárlást befizetni. Mínuszos számla kiállítása nem áll módunkban.